Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev fra Charmis og vær blant de første som får vite om det som skjer hos oss! Vi tar personvern på alvor og ønsker at du skal være trygg på at din personinformasjon er trygt og forsvarlig ivaretatt. Les våre vilkår for påmelding:

VILKÅR FOR PÅMELDING TIL NYHETSBREV FRA CHARMIS AS

Påmelding til nyhetsbrev fra Charmis AS er gratis og ikke bindende. Det er mulig å si opp abonnementet når som helst. Ved å akseptere de følgende vilkårene samtykker du til at Charmis AS kan sende deg reklame og markedsføring via e-post om:

• Garn, utstyr og andre produkter som selges av Charmis AS.
• Informasjon om Charmis AS tips til bruk, spesielle tilbud, salg, konkurranser, arrangementer og andre markedsføringstiltak.

Ved å fylle ut påmeldingsskjemaet samtykker du med dette til at Charmis AS, Fitjarvegen 1528, 5419 Fitjar, samler inn, registrerer og lagrer personinformasjonen du har oppgitt for å kunne sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å kontakte Charmis AS via e-post på team@charmis.no, på telefon: 95996244 (kl 10-14 man-fre), ved å benytte skjemaet under eller via valget ”meld av” i alle nyhetsbrevutsendelser. Dersom du velger å melde deg av nyhetsbrevet noteres dette sammen med din personinformasjon, slik at du ikke lenger mottar flere utsendelser. Videre kan du når som helst be om å få innsikt i hvilken informasjon Charmis AS har lagret om deg, slik at de kan bli rettet, slettet eller blokkert for ytterligere utsendelser.

Vår informasjon om deg vil bli holdt konfidensiell. Charmis AS vil aldri dele, selge eller på annen måte tilgjengeliggjøre din informasjon med tredjeparter eller andre selskaper uten ditt samtykke med mindre dette er rettslig påkrevd, eller nødvendig for å levere en tjeneste eller vare du har kjøpt eller bedt om.