Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Historien

Charmis ble stiftet av Stella og Synne som delte lidenskapen for strikking og kvalitetsgarn. De drev garnbutikken frem til jeg overtok i februar 2021.

Det var kanskje tilfeldigheter og litt skjebnen som skulle føre til at jeg fikk en mulighet til å videreføre deres drøm og livsverk. I hvert fall hadde jeg en følelse av at det var nettopp skjebnen som grep inn og vekket meg da jeg ble oppmerksom på at Charmis søkte ny entusiastisk og lidenskapelig eier. Historien er selvsagt lengre, men kortversjonen er at jeg meldte mitt kandidatur og var så heldig å bli vurdert av disse to svært så hyggelige damene. Etter både å ha pratet, mailet og sikkert blitt vurdert opp og ned så grep igjen skjebnen inn, tross litt motgang fra eksternt hold, og historien ville at jeg skulle forsøke å videreføre og utvikle Charmis. I en retning som både ville ivareta de mål og drømmer som forrige eier hadde, men også mine egne ønsker og tanker for neste historie av Charmis.

Så hvem er jeg da?

Eva

Eier og daglig leder

Jeg har tidligere drevet med ting som er langt unna garnverdenen. Jeg har jobbet med økonomi og ledelse og i helt andre bransjer i hele mitt yrkesaktive liv. Men alt det jeg har lært tidligere kommer til nytte nå uansett. Og jeg har stor interesse, lidenskap og engasjement for garn, strikking, utstyr og alt det fører med seg. Jeg har alltid strikket og drevet med alle mulige slag hobbyer, og det er helt utrolig at dette nå kan bli en stor del av livet mitt. At jeg nå har fått min egen garnbutikk og kan få være så heldig å påvirke både innhold, knytte kontakt med flotte designere og finne de beste kvalitetsprodukter for mine kunder er og blir en drøm som blir til virkelighet.

Så jeg håper at dere som har vært kunder av Charmis vil kjenne dere igjen og forhåpentligvis også se nye og spennende ting. Selvsagt er det også viktig å bygge opp enda flere kunder og hvem vet kanskje vi får et spennende fellesskap gjennom garnbutikken og nettverk som dannes mellom kunder, designer og andre.

Jeg ønsker at Charmis skal fremstå som et sted med stort hjerte, både for kunder, leverandører og andre bidragsytere til produktene du vil finne her. Det skal være god service, produkter du ikke finner alle andre steder og dyrevelferd så klart. Charmis skal være et sted det er koselig å handle, både fysisk og på nett.

Klemmer fra Eva